Til Bestilling

Ha en herlig hytteferie i flott hytte

Ha en herlig hytteferie i flott hytte

Ha en herlig hytteferie i våre designhytter. Hyttene har høy komfort og standard, med peis, gulvvarme, tv, wifi, velutstyrt kjøkken og bad, samt glassfront og terrasse mot Hallingdalselva. Herfra har du kort vei til fjellet og eventyrlige turmuligheter og naturopplevelser. Ingenting er som å komme hjem til hytta og kose seg foran peisen etter en dag full av gode opplevelser.

 

LES MER ›

Camping i særklasse

Camping i særklasse

Våre komfortplasser for bobil og campingvogn er nordens største! Her finnes strøm, kabel-tv, wifi og vann og avløp i de frostfrie årstidene. Alle camping gjester har selvfølgelig adgang til våre førsteklasses sanitæranlegg og felleskjøkken. 

 

LES MER ›

Flott resepsjon og restaurant

Flott resepsjon og restaurant

Det første du ser når du besøker oss, er det elegante hovedbygget hvor du finner resepsjonen - her får du hjelp med det meste.

Her er også vår hyggelige, populære restaurant, Bergtatt Bistro. Vi mener den er Hallingdals beste (men vi er nok ikke helt nøytrale)!

I restauranten serveres nydelig lunsj og middag av kortreiste råvarer - eller bare noe godt å drikke foran peisen - eller på terrassen med utsikt over elva. For helt enkel servering finnes også Snakkbar i aktivitetshuset.

Fem stjerner og førsteklasses fasiliteter

Fem stjerner og førsteklasses fasiliteter

Vårt sanitæranlegg er i særklasse - her er det varmekabler og flotte fliser, kombinert med delikate tre-detaljer og dusjer av høyeste kvalitet. En unik egen, koselig avdeling for småbarn og et utvalg familierom der man kan være like usjenert som på badet hjemme. Spiskompetanse Felleskjøkken er nytt, velutstyrt og delikat! Vaskerom med vaskemaskiner og tørketromler.

Unik småbarnsavdeling baderom

Unik småbarnsavdeling baderom

Ingen Camping har maken: Koselig småbarnsavdeling baderom for de minste: Lunt og koselig med varmekabler, fliser, badebaljer, barnetoaletter og dusjer omgitt av dyr du neppe har sett andre steder.

 

Gladligvare - vår egen nærbutikk

Gladligvare - vår egen nærbutikk

I ferieparkens butikk kan du handle alt fra ferskt brød (på bestillling) og aviser til et utvalg middagsretter, drikke og kanskje noen av tingene du glemte å ta med hjemmefra. Savner du enda noe mer, kan vi sikkert skaffe det også! Vareutvalget vil variere ut i fra sesong. 

ÅPNINGSTIDER

Morsomme aktiviteter og gode opplevelser!

Morsomme aktiviteter og gode opplevelser!

Her behøver ingen å kjede seg! Hurramegrundt lekeland er det største innendørs lekeland mellom Oslo og Bergen! Hallingkastet lekepark er 11 meter høy - med landets høyeste spiralsklier! Høyt & Lavt Klatrepark byr på mange forskjellige klatreruter og utfordringer. Høydepunktet er zip-line over elva. Eller kanskje Ørnestupet med "fritt fall" fra 12 meter?

 

LES MER ›

Hallingdal 4H-gård

Hallingdal 4H-gård

På vår egen besøksgård bor Geir Geit, Kåre Kanin, Guri Gakkgakk og minigrisene og mange flere dyr hele året! Her kan barna få være med på mating, kos og eggsanking (Gjett om den frokosten blir stas!) På sommerstid kommer også Lars Lama, Pål Fugl og enda flere dyr, samt at det kjøres gråtass-traktor, Farmen junior-konkurranser og mye mere gøy. I noen skoleferier tilbyr vi også stølsbesøk for barna.

 

LES MER ›

Flotte naturopplevelser i fjellet - vandring, sykkel eller ski

Flotte naturopplevelser i fjellet - vandring, sykkel eller ski

Det er mange muligheter for aktiviteter i Ål, som ligger midt i noe av landets flotteste naturområder! Her kan alle få oppleve fjellets gleder, enten du foretrekker turer for vandring, sykkel eller på ski og snowboard - eller du er glad i å fiske! Spektakulære fjellturer til fots eller i mer enn 400km maskinkjørte langrennsspor om vinteren. Ål Skisenter har alpin løyper både for “svart belte” og flott barnebakke. Ørretfiske i elva rett utenfor hyttene! 

 

LES MER ›

Bildegalleri

Bildegalleri

Lurt på hvordan en flott hytte eller campingferie ser ut? Her er glade bilder av parken, området rundt Hallingdal Feriepark og Ål.

Hverken hund eller allergi er noen hindring

Hverken hund eller allergi er noen hindring

Menneskets beste venn er velkommen i din egen campingvogn eller bobil, men vi har også hytter hvor det er tillatt å ha med dyr. Dette gjelder ikke alle hyttene, for allergikere skal også ha et godt tilbud hos oss - derfor kan du leie hytte som er helt frie for dyrespor! Har du med dyr, må du selvfølgelig ta maksimalt hensyn til alle andre - og hunden får aldri gå uten bånd inne i ferieparken. Om sommeren har vi tilogmed egen hundedusj som heter Fidospa.

Gjesteanmeldelser

Gjesteanmeldelser

Vi kan skryte av ferieparken, og det gjør vi nok gjerne. Men det avgjørende er selvfølgelig hva våre gjester opplever. Her viser vi et utvalg av relativt ferske anmeldelser og uttalelser fra folk som har vært hos oss. 

 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no