Til Bestilling

Bogstad Camping - landlig idyll kun 13 minutter fra Oslo sentrum

 

 

Bogstad Camping er eneste tilbyder av hytte for overnatting i Oslo


BOGSTAD CAMPING

bogstadcamping.no

Norges største campingplass, landlig idyllisk beliggenhet kun 13 minutters kjøring fra Oslo sentrum. 55 hytter og hundrevis av plasser for campingvogner, bobiler og telt. Parkering inkludert i all leie - buss mt sentrum hvert kvarter rett utenfor campingplassen.

 

Ekeberg Camping - et steinkast fra Oslo sentrum

 

 


EKEBERG CAMPING

ekebergcamping.no

Ekeberg Camping har en unik beliggenhet - i gangavstand fra Oslo sentrum! Buss fra rett utenfor campingplassen bruker kun 11 minutter til sentrum. Ekebergsletta og skulpturparken er nærmeste naboer - og utsikten over Oslo er uovertruffen!

 

Mjøsa Ferie- og fritidssenter ligger herlig til ved Mjøsa

 

 


MJØSA FERIE- OG FRITIDSSENTER

mjosaferie.no

Camping, båthavn, rekreasjon og hygge, harmonisk beliggende ved Mjøsa’s bredd! Splitter nye bobilplasser, hytter og leiligheter for rimelig overnatting.  Åpent hele året, kun kort vei fra Brumunddal og den kommende Mjøsparken med svømmehall og skatepark. Fantastiske fiskemuligheter i Mjøsa og Brumunda.

 

 

 

Samarbeidspartner First Camp
har 15 plasser i Sverige og Danmark

First Camp er Sveriges ledende campingkjede med kunnskap og økonomiske ressurser til å utvikle og vedlikeholde de fineste fasilitetene på de vakreste stedene: 15 destinasjoner fra danske Lakolk Strand på Rømø i sør, til Luleå med sin vannpark nord i Sverige. Les mer ›

 

Høyt & Lavt:

www.aktivitetspark.no

Vi har etablert et samarbeid med Høyt & Lavt og kan tilby våre gjester unike klatreparkopplevelser som en del av oppholdet i Hallingdal Feriepark. Besøk også gjerne de andre Høyt & Lavt parkene i Oslo og i Vestfold.

 

 

Jambo Feriepark:

www.jambo.dk

Jambo er Danmarks beste feriepark og campingplass, og har vært det i en årrekke. Vi er stolt av å samarbeide med familien Egelund og blir inspirert av dem for å gjøre Hallingdal Feriepark ennå bedre for våre gjester.

 

 

Moysand Familiecamping:

www.moysand.no

Vi er venner med Moysand – ikke bare på facebook. Vi vet at de kan levere samme høye kvalitet til gjestene som vi kan og vil anbefale dem til alle våre gjester dersom de skal innom sørlandet en tur.

 

 

Ål Utvikling:

www.al.no

Vårt lokale destinasjonsselskap gjør en heidundrande jobb for å sette Ål og Hallingdal på kartet. Vi anbefaler å sjekke med dem om aktiviteter og arrangementer i området mens du bor i ferieparken.

 

 

Visit Geilo:

www.geilo.no

Geilo er mindre enn en halvtime unna og har mye å by på. Inngangsporten til Hardangervidda er verdt et besøk mens du bor i Hallingdal Feriepark.

 

 

Ål Skisenter:

www.aalski.no

Vårt nærmeste skisenter med 5 heiser og 16 nedfarter og toppen på hele 1040 m.o.h. Det er en grunn til at landslagene i alpint trener her. Mens du bor hos oss kan vi hjelpe deg å finne ut hvorfor.

 

 

Bergsjøstølen:

www.bergsjostolen.no

Hos Kaare blir du tatt godt vare på. Derfor kan vi anbefale å ta turen innom for å oppleve det beste Bergsjøområdet har å by på, bare en liten halvtime unna, 1100 meter over havet.

 

FJELL & FJORD:

http://www.fjellandfjord.com/360/

Se Ål og Hallingdal med Fjell & Fjords fantastiske 360° roterende kamera. Det nærmeste du kommer å oppleve Hallingdal som Supermann uten trikot og kappe!

 
 

 

 

 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no