Til Bestilling

Om Hallingdal Leirskole

Om Hallingdal Leirskole

Hallingdal Leirskole er en virksomhet i Hallingdal Feriepark, en av Skandinavias beste campingplasser. Vi kan tilby førsteklasses fasilitieter for læring, aktiviteter, moro og sosialt samvær. Innkvartering i våre flotte designhytter, mens middager inntas i restauranten Bergtatt Bistro.

Menneskene er aller viktigst!

Menneskene er aller viktigst!

Vi kan love at alle blir tatt vel i mot og godt vare på hos oss, det sørger ikke minst Hege for! Ål kommune har ansvar for det pedagogiske tilbudet og løser oppgaven med godt kvalifiserte pedagoger med dokumentert kompetanse og variert erfaringsbakgrunn.  Ikke mindre viktig er at de også er veldig hyggelige, sporty og kreative voksne folk med godt humør!

Program-eksempler ved Hallingdal Leirskole

Program-eksempler ved Hallingdal Leirskole

Vi kan tilby et stort mangfold av pedagogiske aktiviteter - snakk med oss om ønsker, så finner vi sammen det optimale opplegget for deres klasse. Utover beliggenheten i noe av landets flotteste fjellturterreng, har vi egen 4H-gård med dyr og samarbeide med E-Co - som tilbyr et spennende Energi-program!

Ta tidsmaskin til klasserom for 100 år siden

Ta tidsmaskin til klasserom for 100 år siden

Gjett hva elevene husker best av å lese eller foreleses om historie - eller å oppleve og være en del av den? Ål Bygdemuseum er en tidsmaskin, hvor elevene ikke bare får se på gamle hus, men kler seg ut og opplever en skoletime for hundre år siden! Vi kan berolige med at spanskrør og andre disiplinerende metoder fra den tiden ikke er inkludert i opplevelsen. Elevene har dessuten vært så entusiastiske og positive til opplevelsen at det uansett ikke ville trengtes.

På Hallingdal Leirskole bor og spiser dere førsteklasses!

På Hallingdal Leirskole bor og spiser dere førsteklasses!

På Hallingdal Leirskole bor elever og lærere i designhytter med 4, 6 eller 8 sengeplasser - eller i Cabby campingvogner.

Hyttene har dobbeltrom, eget kjøkken og bad, stue med TV, wifi, peis og varmekabler i gulvet. Campingvognene har doble soverom, stue/oppholdsrom med TV, wifi, kjøkkenkrok, toalett og isocamp fortelt. 

Fritidsaktiviteter

Fritidsaktiviteter

Hallingdal Leirskole har et mangfoldig aktivitetstilbud på fritiden utenfor undervisningen - med muligheter for utlån eller leie av diverse utstyr: Sykler, hjelmer, sikkerhetsstyr til klatring, skøyter, truger, ski, fiskeutstyr, båter, kanoer, kajakker, redningsvester, fotballer, volleyballer, teambuildingsutstyr, kart og kompass, bordtennis, kubbespill og mye mer.

 

LES MER ›

Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

Her finnes nyttige opplysninger og tips til forberedelser, planlegging, utstyrsliste og annen praktisk informasjon for dere som vil til Hallingdal Leirskole. 

Rullestol ingen hindring

Rullestol ingen hindring

Vi har hytte som er spesielt tilrettelagt for bevegelseshemmede og ferieparken er så langt mulig universelt utformet. Fjell- og naturområdene vil naturlig nok by på noen utfordringer, men med litt planlegging og tilpassing opplegget, skal det ligge til rette for et flott leirskoleopphold  for elever både med og uten bevegelseshemming. 

Vi har fått veldig hyggelig tilbakemelding rundt dette fra Slemmestad skole.

 

Tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger

Vi er veldig stolte av leirskolen vi har skapt - og  det er ikke til å legge skjul på at vi gjerne skryter litt. Men viktigere og hyggeligere er det at også andre skryter! Se hva noen av de som har vært her sier.

 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no