Til Bestilling

 • Resepsjonister/vertskap
   

  Resepsjonister/vertskap

  Vi trenger flere resepsjonister!

  Du vil være flesteparten av våre gjesters første personlige møte med parken enten per telefon eller ansikt til ansikt - og dermed en av våre desidert viktigste medarbeidere!

   

   

 • God og glad kokk søkes snarest
   

  God og glad kokk søkes snarest

  Vår restaurant Bergtatt Bistro er et kvalitetstilbud for gjestene i Hallingdal Feriepark, men vi ser ingen grunn til at den ikke skal være det ledende og foretrukne spisestedet i hele regionen! Du vil samarbeide tett med våre kjøkkensjefer og komponere spennende menyer av kortreiste, sesong-råvarer, mens oppskriftene gjerne kan ha reist lenger.

 • Klatrepark-instruktører
   

  Klatrepark-instruktører

  I Klatreparken Høyt og Lavt Hallingdal er det morsomme utfordringer for hele familien. Mer enn 50 apparater i trær og stolper! Forskjellige løyper med ulik vanskelighetsgrad, zip-lines, Ørnestupet "fritt fall" fra 12 meter, samt flere zip-lines, den lengste på 250 meters svev over Hallingdalselva!

   

Vi skal som nevnt skape landets ledende feriepark - og da må vi ha flere av landets dyktigste personer med på laget. Entusiastiske servicemedarbeidere ønskes SNAREST! Vi trenger sesongarbeidere og noen faste, på hel eller deltid.

Er du en dyktig og hyggelig servicemedarbeider som i tillegg er fleksibel nok til å kunne bidra og løse oppgaver innenfor flere av områdene under, vil vi virkelig gjerne høre fra deg!

 

Er du usikker på om din kompetanse passer akurat til noen av stillingstitlene over, men du er genuint glad, opptatt av å skape gode opplevelser og får ekstra energi av å glede andre? Send oss en enkel cv på post@feriepark.no og noen linjer om hva du kan tenke deg å bidra med.

 
 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no