Til Bestilling

 

 

TRÅLL - Kampen om Hallingdal 2019

Utescena Hallingdal Feriepark - Myrovn 15


Aldri sett noen tråll, sier du? Neida - de passer seg nemlig godt for å bli oppdaget av menneskene - og gjemmer seg raskt hvis folk nærmer seg. Heldigvis er de ikke Hallingtrålla sånne skumle og farlige tråll som lukter kristenmanns blod og eter turgåere - neida, de er snille, vennlige vesener med sans for kunst, vakre ting og musikk, god mat og hygge. Problemet er at Storetrållet aldri har vært spesielt sterk - og han er mye mer glad i å lukte på blomster enn å trene... mens det aller største, styggeste, slemmeste Slaggtrållet, selveste Sleipner Slagg - er kjeeempesterk og nå skyhøy favoritt til å vinne steinløfte-konkurransen, slik at Slaggtrålla for første gang i historien vil herske i Hallingdal. Er alt håp ute? Må Hallingtrållene belage seg på å flytte fra hele dalen for å ikke bli slaver? Eller kan lille Ålivia og ekornet Lupus finne på noe lurt?

 

Premiere lørdag 29. juni!
Deretter hver onsdag og lørdag i hele juli inntil siste forestilling lørdag 3. august på utescena i Hallingdal Feriepark.

Datoer: 

29.06, 03.07, 06.07, 10.07, 13.07, 17.07, 20.07, 24.07, 27.07, 31.07 og 03.08

 

Tid: Kl 18.00

Sted: På Utescena i Hallingdal Feriepark

 

Priser:

Alle barn mellom 3 og 103 og et halv år: Kr 210,- 

Familiepakke: Kr 790,- for 2 voksne og inntil 3 barn.

Barn under 3 år gratis

 

Kjøp billetter

 

 

Kontakt    |    Veibeskrivelse    |    get iCal link

 
 

LUPUS

Lupus
Et ur-ekorn med spesielt høy intelligens og sterk personlighet - Ålivias beste venn! Lupus er utdannet ved Nøttehøyskolen og har flere hundre års erfaring som ekorn i Trållskogen.

 

ÅLIVIA

Madeleine F. Røseth.

Madeleine spiller Ålivia og har laget kostymene, scenografi og ikke minst ekornet Lupus. 
Madeleine er skuespiller og sanger med utdanning fra Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag (HINT). Nestleder i Norsk Skuespillerforbund (krets Oslo og omegn). Har jobbet på flere regionsteatre og i ulike frigrupper innen både teater og musikal. De siste årene har hun turnert internasjonalt med det franske teaterkompaniet Philippe Genty, med forestillingene «Forget me not» og «Paysages Intérieurs».

 

SLEIPNER SLAGG

Sindre-Benedict Hendrichs

Sindre-Benedict spiller Sleipner Slagg. Han har skrevet manuset til forestillingen og har laget musikken i samarbeid med Johanne Fossheim.  Utdannet ved skuespillerutdanningen på NISS i Oslo. Skuespiller i Detekteamet. Tidligere jobbet ved bl.a Riksteatret og Brageteatret. Medvirket i en rekke film og TV produksjoner som Heimebane, Gilberts Grusomme Hevn og Hæsjtægg.

 

TRÅLLMOR

Johanne Fossheim

Johanne spiller Trållmor" og har sammen med Sindre-Benedict Hendrichs laget musikken til årets forestilling. Utdannet i Australia. Ansatt i Skuespiller og danser-alliansen.
Har spilt hovedroller og biroller ved flere norske, danske og australske teatre. Eksempelvis (i Norge): Nordland Teater, Hordaland Teater, Turnéteatret i Trøndelag. 

 

STORETRÅLLET

Jesper Malm

Jesper spiller Storetrållet og har sammen med Madeleine Røseth skapt scenografien og kostymene. Er utdannet ved Teaterhøgskolen i Gøteborg, og har jobbet med Teater, TV og Film i både Norge og Sverige. Han har medvirket i serier som Hotel Cæsar, Beck, Dauinger, Rebecka Martinson og Rekyl. Jesper er også skuespiller i Detekteamet.

 

 

 


TRÅLL-TEAMET: Jesper Malm, Johanne Fossheim, Sindre Benedict Hendrichs og Madeleine F. Røseth. Lupus var ikke tilstede akkurat da bildet ble tatt.

 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no