Til Bestilling

Hytte til leie med 4 sengeplasser

Hytte til leie med 4 sengeplasser

Moderne, design hytter til leie med sengeplass for 4 (tilrettelagt for utviklingshemmede). Flott beliggenhet med terrasse langs elva. Lyst, stilig, med høy komfort - her kan dere ha en herlig hytteferie i Hallingdal!

Nye hytter med 6 sengeplasser

Nye hytter med 6 sengeplasser

I sommer fikk vi fire splitter nye hytter på plass! Disse hyttene har tre soverom og egner seg utmerket for opptil 6 personer, i alle fall hvis noen av dem er barn. Hyttene er svært moderne, med luftig takhøyde og store glassflater mot elven. Åpen kjøkkenløsning,  lekkert baderom, tv og wifi.

Hytte til leie med 8 sengeplasser

Hytte til leie med 8 sengeplasser

Helt nye, moderne og lyse hytter med strålende beliggenhet langs elven. Hyttene er på 49 kvm med 3 soverom, ett soverom med dobbeltseng, ett soverom med en 1 køyeseng og ett soverom med 2 køyesenger.

Styltehytta - nå oppgradert!

Styltehytta - nå oppgradert!

Bo nærmere stjernene i styltehytta! Styltehytta har fått en real oppgradering. Med nye håndlagde møbler fra Fjellmøbler, gir den det eksklusive preget hytta fortjener. Våkn opp på nivå med fuglene og nyt morgensolen med panoramautsikt på balkongen. Bo enda tettere på naturen, bo enda nærmere stjernene!