Til Bestilling

MED EGEN BIL:

 

Fra Øst:

Følg Riksvei 7 forbi Ål sentrum og ta av til venstre ca 1,5 km etter avkjøringen til Ål sentrum. Ferieparken er lett synlig og avkjøringen er tydelig merket.

Fra Vest:

Følg Riksvei 7 forbi Strandafjorden. Kjør forbi avkjøringen til Noss og etter ca 500 meter finner du avkjøringen til Hallingdal Feriepark på høyre side. Ferieparken er lett synlig og avkjøringen er tydelig merket.

 

 

MED TAXI (LOKALT):

 

Ål Drosjesentral,  Helsetunvegen 20, Ål  - tlf. 32 08 11 01

 

 

MED TOG:

 

Togene stopper på Ål stasjon som ligger midt mellom Bergen og Oslo på Bergensbanen. Fra Ål stasjon kan du spasere til Hallingdal Feriepark langs Hallingdalselva på ca. 20 minutter. Vi ligger på andre siden av elven.
Ved kapasitet kan vi være behjelpelig med transport fra stasjonen. Forespørsel minimum 24 timer før.

 

Sjekk www.nsb.no for rutetider. Det går tog fra både Oslo og Bergen fire – fem ganger pr dag og reisetiden er mellom tre og tre og en halv time.

 

Sjekk også tilbudene til Flåmsbana på websidene http://www.visitflam.no/flaamsbana/ . Her kan du kombinere et opphold i Hallingdal Feriepark med fantastiske opplevelser i norsk natur.

 

 

MED BUSS:

 

www.brakar.no har informasjon om lokalbusser til og fra: Gol, Geilo, Bergsjøområdet, Liatoppen, og Flåm / Aurland. Her er også informasjon om ekspressbusser til Oslo.

 

Nor-way Bussekspress (www.nor-way.no) har informasjon om ekspressbusser til Oslo og Bergen. De går flere ganger daglig og stopper i Ål.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no