Til Bestilling

Bergtatt Ta-med-heim

Bergtatt Ta-med-heim

Bergtatt Bistro har noen signaturretter som er blitt så populære at vi nå har gjort de tilgjengelig for takeaway! Det er bare å ringe inn en bestilling til Bergtatt på tlf 3269 9200 og stikke innom å hente i våre åpningstider! 

 

 

Snakkbar!

Snakkbar!

Bare litt sulten? Dårlig tid? Fysen? Lyst på en kaffe eller noe annet godt å drikke? Eller bare et hyggelig sted å sitte med avisen og være base for barna mens de koser seg i Hurramegrundt!? Da er Snakkbar, med enkel servering riktig sted!

Se våre åpningstider her

Bergtatt Bistro - Restaurant

Bergtatt Bistro - Restaurant

Åpen hver dag! Ny vårmeny! Vårt dyktige kjøkken disker opp deilig lunsj og middagsservering. Vår spesialitet er retter med kortreiste råvarer fra Hallingdal som vi varierer med langreiste oppskrifter. Vi har også uteservering i de årstider hvor det passer. Restauranten er selvfølgelig åpen også for folk som ikke bor i ferieparken!

Åpningstider    Meny  

Kortreist mat

Kortreist mat

Vi samarbeider med noen av landets beste produsenter – som ligger i Hallingdal. Eller veldig nær. Noen på fjellet. Noen i dalen. Noen tradisjonsrike. Andre nytenkende. Vi skal uansett alltid ha de beste råvarer fra nærmiljøet tilgjengelig.

Gladligvarer Butikk

Gladligvarer Butikk

I vår hyggelige butikk har vi et hyggelig utvalg gladligvarer og mat tilpasset for våre gjester. Her finner du ferskt brød til frokost eller brunch, middagsideer, gaveartikler i tillegg til et godt utvalg av drikke og søtsaker - det er jo ferie!

Selskap

Selskap

Vi har selskapsmenyer for enhver anledning. Velg fra en av våre standardmenyer eller sy sammen din egen. Våre kokker hjelper deg gjerne med gode råd og vink.

 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no