Til Bestilling

 
 

Vi har fortsatt noen ledige sesongplasser:

 

HELÅRSPLASS - begrenset antall- spør om pris på tlf 32699200

VINTER SESONGPLASS varer fra 1.september - 30. april og koster kr 9.950,-

 

På kjøpet i begge fall får du 
• Ett sesongkort i Ål skisenter verdi kr 3900,-

• FRI ADGANG for barna i Hurramegrundt innendørs lekeland i hele perioden.

• FRI ADGANG for barna i Hallingdal 4H besøksgård

 

 

 

Det betyr i praksis at dette begynner å nærme seg halv pris! At ferieparken og Ål er et godt sted å oppholde seg utover sommersesongen  bør du ikke tvile på! Høsten i fjellheimen i Hallingdal er utrolig vakker og det finnes utallige muligheter for herlige sykkel- og vandreturer, fiske, jakt, multeplukking og andre friluftsgleder. Og når snøen kommer er Hallingdal selve vinterparadiset for alle aktivitetsglade:

 


Ål Skisenter ligger bare 10 minutter unna! Ikke bare trener landslaget i alpint her, men det er en av Hallingdals beste bakker for nybegynnere og barn, med gratis heis i barneområdet, jibbepark, løyper i alle vanskelighetsgrader, kafeteria, skiutleie og skiskole. Vil du ha variasjon, er bakkene på Skarslia, Gol, Nesbyen, Geilo og i Hemsedal innenfor en times kjøring unna!

 


400 km preparerte langrennsspor!

Området rundt Ål er så fullt av strålende turmuligheter og flotte løypetraseer at du kan velge forskjellige turer hver eneste dag hele vinteren hvis du har lyst! Det kjøres løyper helt ned i selve parken, så du begynne å gå fra rett utenfor døra - og komme derfra til løyper milevis innover i fjellet, så langt og fort som du ønsker selv - men husk å ta deg tid til å nyte de gnistrende vakre naturomgivelsene! Løypemaskinene har GPS-sender, så du kan følge med hvor sporene er helt nykjørte. Se mer her!

 


Akebakker i parken og i Skarslia Ski og Akesenter.

Vi har akebakke her i parken, slik at ungene kan kose seg i timesvis (det er lov å være med for voksne også, men ikke nødvendig...) Har du lyst til å gjøre litt mer ut av det, ligger Skarslia Ski- og Akesenter mindre enn 20 minutters kjøring unna. Her finner du 2 av Norges lengste akebakker på 1,3 km og 1,6 km med kjelketrekk for oppfarten. Du kan kjøre akebrett eller leie spesiallagde enkle og doble kjelker. Sug i magen og moro for både store og små!


Skøytebane
 
Vinterstid har vi også skøytebane i ferieparken - her blir det plass til både fart og spenning for håkki-glade, piruetter fra isdansprinsesser, hauk-og-due og nybegynnere på glattisen.

 

Kiting
Hvem har ikke hatt lyst til å prøve dette? Kjør snowboard eller ski med vinden som fremdrift! Leie av kiter og kyndig instruksjon og kurs kan fåes ved Bergsjøstølen, landets ledende kite-miljø! Anbefales!


Hundekjøring

Alle vet hva det er, men ikke så mange har opplevd vinden i ansiktet, susende innover vidda bak et kobbel med spreke trekkhunder. Vi formidler turopplevelser innover fjella med erfarne hundekjørere. 


Opplev Hallingdal

50% for barnebilletter på Tropicana badeland på Gol og Langedrag Naturpark!

Til de dagene dere trenger variasjon fra snø og vinter!

 

Vi tar forbehold om at tilbudet kan opphøre plutselig.

 

For mer informasjon eller bestilling - Ta kontakt pr epost eller ring oss på telefon 32 69 92 00.

 

 
 
 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no